Verzend & retour informatie

Verzendinformatie

Alle horloges die u bij HorlogeLeverancier.nl besteld worden zorgvuldig & discreet verpakt, en daarnaast super snel geleverd. De aflevering wordt gedaan door PostNL. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Alle zendingen zijn verzekerd tegen verlies of diefstal tijdens het verzendproces. 

Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u van ons een email met daarin een track & trace code om de levering te kunnen volgen. In deze verzendbevestiging kunt u met één klik zien wanneer uw pakket wordt afgeleverd. Alle voorradige horloges worden binnen 1 tot 3 werkdagen bij u thuis afgeleverd.

Als u niet thuis bent op moment van een afleverpoging dan zal de postbezorger de volgende dag opnieuw langskomen om uw bestelde horloge bij u af te proberen leveren. Bent u vervolgens tot 3 keer niet thuis dan zal het pakketje worden aangeboden bij het dichtsbijzijnde postkantoor. Het pakketje kunt u vervolgens daar afhalen.

Retour informatie

Wenst u een horloge te retourneren dan is dat natuurlijk mogelijk. Retourneren of ruilen kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop, mits aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan, zonder opgaaf van reden. Tijdens het invullen van het retourformulier kunt u aangeven of u een ander product wenst te ontvangen, uw geld terug wenst, of een cadeaubon wenst te ontvangen.

Retourvoorwaarden:
- Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.
- Horlogebanden mogen niet zijn ingekort.
- Het artikel dient compleet te zijn, zoals deze ook door ons is geleverd (incl. boekjes, doos, labels etc.)
- Het artikel dient, indien mogelijk, in de originele verpakking teruggezonden te worden. De doos mag opengemaakt worden om het artikel te bekijken. Labels, stickers, kaartjes & beschermfolies mogen niet verwijderd worden. 

Retouradres:
Dekkers & van Boxtel
T.a.v. HorlogeLeverancier.nl
Losplaats 4
5404NJ Uden

Wij adviseren u het retour verzekerd te verzenden. U krijgt dan van de vervoerder een traceercode en mochten zij het pakketje kwijtraken dan zal de inhoud worden vergoed door de vervoerder.